Török Zsolt fotográfus

Esküvői fotózás

Kedves Jegyespár!

Bízom benne, hogy weboldalam, vagy facebook oldalam galériájában már ismerkedtek a képeimmel, a látásmódommal, és az elnyerte tetszésüket. Mindig öröm, ha olyan párt fotózhatok, akik kialakult stílusukat, egyéniségüket szeretnék viszontlátni az esküvői kreatív képeken és az külön szerencsés, ha ez találkozik az én elképzeléseimmel.
Gyakran és szívesen fotózok a természetben, zöld környezetben, erdőben, kedvelem a letisztult, egyszerű képeket, az épületek natúr anyagait háttér gyanánt. Az utóbbi időben törekszem a hagyományos műtermi fotózást is feleleveníteni és modernizálni, minimál stílusban újragondolni, kombinálni az esküvőit a portréfotózással.

Szenvedélyes utazóként igazi élmény Orosházától távoli helyszínen alkotni, legyen az a hegyek közt, vagy a határon túl. Amint látták, nem használok túlzó effekteket a retusálás során. A pillanatnyi trend vonzó lehet, de időtálló képeket szeretnék készíteni és úgy is lehet egy kép hangulatos és romantikus, hogy közben jól látszik a menyasszony ruhájának dísze, mintája vagy a smink színe. A nyers és a retusált kép között sok a különbség. Nem csupán a megkopott rúzst, kiálló hajszálakat, az arcbőr hibáit lehet korrigálni, retusált képek között nem adok ki a kezemből becsillanó szemüveges, éppen pislogó, a háttérben - az összhatást zavaró - villanypóznás stb. képeket, és a retusált kép nem csupán az effektektől lesz kész. Az összes elkészült fotót alapretussal adom át, azt pedig, hogy melyeket dolgozzam ki véglegesen és adjam át készen digitálisan, papíron vagy fotókönyvben, nem én döntöm el, hanem Önök.

Fontos, hogy a fotózásra kiválasztott nap tervezésekor figyelembe vegyék, hogy egy jó sorozat készítésére 1-1,5 órás rohanós időintervallum nem elég. A fotózástól gyakran ódzkodó vőlegénynek is rá kell hangolódni a fényképezésre, de az is gyakori, hogy a rutinosan szelfiző menyasszony is lassan oldódik ebben a helyzetben. Javaslom, hogy ne a szertartás előtti rövid időben, égető napsütésben szaladjunk ki a tópartra párat kattintani. Az árakat nem befolyásolja, ha a fényképeket az esküvő előtti vagy utáni napokban készítjük, amikor mindketten pihentek és felszabadultak. Az eljegyzési fotózás pedig lehetőséget teremt arra is, hogy ráhangolódjanak az esküvői kreatív képek készítésére.

A részletes program ismeretében örömmel állítok össze egyedi árajánlatot is, keressenek bizalommal!