Török Zsolt fotográfus

Esküvői képek, portrék, családi képek letisztult stílusban

Szabadúszó fényképészként dolgozom. Munkám során nagyszerű embereknek, kedves családoknak készíthettem el egyedi hangulatú sorozataimat. Portré képeim mellett örömmel vállalom eljegyzési és esküvői képek, családi fotók, művészi képek, iskolai tablóképek, reklámképek készítését, rendezvények fotózását bárhol az országban. Bármelyikre is van szüksége, azt mindig a legnagyobb odafigyeléssel és igényességgel készítem el. A végeredményt pedig fotókönyvben vagy papírképeken nézheti vissza időről időre. Ha szeretne egy fotósorozatot, néhány könnyed képet önmagáról, családjáról, bátran keressen elérhetőségeimen!

A jó hangulatú fotózásokat ajándékba is megrendelheti, amelyhez biztosítom az utalványt is. Az ajándék átadása után minden technikai részletet egyeztetek a kupon felhasználójával.

Tudnivalók portré- és családi fotózásokról

Időpontot foglalni elérhetőségeimen lehet, amelyet érdemes másfél-két héttel előre tervezni. Újszülött fotózásoknál ez fokozottan fontos. Ha bármi közbejönne, keresünk másik időpontot.
Legtöbbször műterem lakásomban fotózok, de van lehetőség a szabadban, az Ön otthonában is elkészíteni a fotókat. Természetesen előre egyeztetjük, közösen kitaláljuk a helyszínt. A fotózás pontos menetéről, az öltözékekről, a kellékekről is beszélgetünk pár nappal korábban.

Digitális képek, papír képek, fotókönyv, fali kép

Falikép

A fotózást követően egy-két napon belül feldolgozom a nyers képeket, amelyekből Önnek kell kiválasztani, hogy melyiket retusáljam, melyikből készüljenek a papírképek. Szívesen segítek a válogatásban, örömmel adok tanácsot. A fotózás díja tartalmazza a nagy felbontású retusált digitális képeket, és tartalmazza a papírképeket is, amelyeket kis dobozkában adok át.

A legjobb képekből fotókönyv is rendelhető, melyeket egyedi dizájn alapján készítek el. Egy-egy felvételből érdemes nagy faliképet készíteni. Látványosan mutat a nappaliban, a hálószobában. Vászonkép mellett kérhető habkarton, plexi, vagy dibond lemezen, lebegőkép kivitelben is.

Fotókönyvek

Képek publikálása

Internetes publikálásra csak a retusált képekből van lehetőség! Az átadott retusált digitális képeket bátran megoszthatja, publikálhatja és örömmel veszem, ha megjelölnek, mint fotóst. A felvételeket megőrzöm, így a későbbiekben is van lehetőség további fotókat retusáltatni, papírképeket utánrendelni.

Árakkal, fizetési feltételekkel kapcsolatban keressen elérhetőségeimen!