Török Zsolt fotográfus

Iskolai tablófotózás, tablókészítés bárhol az országban (2023-2024-es tanév)

Kedvezmény a 2023-2024-es tanévre:
Amennyiben egy iskolán belül több osztály rendeli meg a tablófotózást, minden csatlakozó osztály után az alapcsomag ára csökken! A részletekről érdeklődjön elérhetőségeimen!

Tisztelt Osztályfőnök, Szülők, kedves Diákok!

Portréfotósként évek óta vállalom végzős diákok tablóképeinek és érettségi tablóinak elkészítését bárhol az országban. Ide kattintva (a részletek megírásával) kérheti brosúrámat és árajánlatomat, amely tartalmazza a fotózás, az utánrendelések és a tabló elkészítésének költségeit is. Egyedi igények esetén, egyedi árajánlatot állítok össze.

Mintaképeket | Tabló minták

Néhány fontos információ a tablóképek készítéséről

A fotózás előre egyeztetett időpontban és helyszínen történik. Lehetőség van az osztály által kiválasztott háttér mellett más hátterek előtt is, akár többféle, újszerű beállításban, ruhában is fotózkodni, közös képeket készíteni. A sorozat azonnal visszanézhető, szükség esetén további képeket készítek. Az elkészült képekből index lap készül, amit a megrendelő lappal együtt adok, amelyre mindenki összeállíthatja megrendelését. A tanárok fényképezése díjmentes (iskolánként és egyedi árajánlatok összeállításánál változhat). Képeimre garanciát vállalok, ami azt jelenti, hogy bármilyen probléma esetén (pl. retusálási hibák, felületi sérülések) díjmentesen, újra elkészítem a rendelést. Kérésre sminkest biztosítok a fotózáshoz, melynek feltételeiről érdeklődjön elérhetőségeimen!

Rendelések, utánrendelések

Képrendelés a megrendelő lap kitöltésével történik, mely tartalmaz minden szükséges információt (árak, méretek stb.). Folyamatosan van lehetőség utánrendelésre is!

Retusálás

Eltávolítom a bőrhibákat, pattanásokat, egyéb sérüléseket, de emellett igyekszem megtartani az arc természetességét, textúráját. A fogfehérítésen, szem színének kiemelésén kívül további korrekció is kérhető (fül, orr, fej, fog, ruha), amely a megrendelőlapon jelezhető. A retusálás folyamán fontos fotótechnikai korrekciók is történnek a képen, ezért nyers képet nem áll módomban kiadni! Az alapcsomag egyféle kép retusálását tartalmazza, minden további nyers felvétel retusálására egy egyszeri díjat számolok fel!

Tabló szerkesztése, elkészítése

A tervezés egyedi grafikával, az osztály elképzelései alapján, folyamatos egyeztetés mellett történik. A tabló fotóminőségű nyomtatóval készül, a nyomat egy erős aluminium-műanyag hordozóra van kasírozva, és a védelem érdekében egy vízálló, matt fólia kerül rá, amely az UV védelmet is biztosítja (így nincs szükség üvegezésre). Keretezést követően a kész tabló könnyű, tartós, szállítása egyszerű. Tabló minták megtekintése