Török Zsolt fotográfus

Fotósarok szolgáltatás

Fotósarok szolgáltatásunkkal esküvők, céges rendezvények, vacsorák, bálok, családi napok, csapatépítő tréningek, tematikus programok résztvevőinek kínálunk egyedi élményt és kézzelfogható emléket, hiszen – tapasztalatunk szerint - egy-egy vidám, hangulatos közös fotó erejéig szívesen felállnak az asztal mellől a félénkebbek vagy a kevésbé táncos lábúak is, az elkészült képeket pedig nem csak digitálisan tesszük hozzáférhetővé, hanem a vendégeknek papírképen is átadjuk.

fotósarok

A rendezvény helyszínén az arra legalkalmasabb, elkülönülő, mégis könnyen megközelíthető térben kerül kialakításra egy – előzetesen egyeztetett - egyedi enteriőr, melyben a vendégek egyénileg vagy akár 4-6 fős csoportokban is a kamera elé állhatnak. A fényképek háttere tehát nem csak egy klasszikus festett fal vagy drapéria lehet, hanem az esemény hangulatát tükröző, ülőbútorokkal, szőnyeggel, kandalló kerettel stb. berendezett és professzionális eszközökkel bevilágított környezet vagy szobabelső is.

Az elkészített képek hangulatát elsősorban a fények és a háttér adja, de igény szerint humoros kellékekkel, kézben tartható #tag feliratokkal, könnyen felvehető jelmezekkel (kalapok, bajuszok, szemüvegek, stb.) is segítjük a vidámabb, viccesebb képek elkészültét.

fotósarok

A rendelkezésre állási idő alatt folyamatosan, korlátlan számú (szakember által készített) digitális fotó elkészítésére van lehetőség, a vendégek több alkalommal is visszatérhetnek újabb beállításokért.

A fotósarokban készült összes képet – minimális korrekcióval – digitálisan át fogjuk adni a rendezvényt követő napokban, de emellett a rendelkezésre állási idő alatt a fotósarokban készült képek azonnali nyomtatására is biztosítunk lehetőséget (10x15 cm-es papírkép), amelynek elszámolása választhatóan tételes vagy csomag alapú is lehet.

A szolgáltatás részleteit, a csomagok tartalmát minden esetben a rendezvény jellegéhez igazítjuk. Esküvői fotósarok megrendelése esetén a kellékek mellett biztosítunk egy fotóalbumot is.